Projects / News


 • Comments: 0
 • 03 June 2021 14:27
 • in News
 • by naser
 • Visits: 979
 • Last Modified: 03 June 2021 14:39
 • (Current Rating 0.0/5 Stars) Total Votes: 0

U PËRMBYLL ME SUKSES KURSI I GJUHËS ARABE, NIVELI I PARË

8 1
Të martën, më 01.06.2021, në lokalet e Fondacionit për Civilizim Islam (FOCIC) - Shkup, u mbajt takimi i përbashkët me ndjekësit e kursit të Gjuhës Arabe (të nivelit A1), të cilin e organizon FOCIC në bashkëpunim me  Institutin Arsimor të Gjuhës Arabe në Turqi - AKDEM dhe Lingua Star - Tetovë. 

Ky takim u bë në prezencën e zv/Kryetarit të FOCIC,  Prof.dr.Adnan Ismaili, koordinatorit të kursit Mr.Bekim Sulejmani, si dhe profesorëve tjerë të Gjuhës Arabe: Prof.dr.Amel Kurtishi dhe Prof.dr.Ziber Lata.
Sipas dinamikës së paraparë, me sukses u realizua:

1. Vlerësimi final i njohurive të kursistëve, në bazë të së cilës do të bëhet edhe ndarja e çertifikatave për nivelin A1;
2. Sqarimi për nivelin vijues në bazë të programit "Miftahul-Arabijjeh"; dhe:
3. Sqarimi rreth ndjekjes së kursit të Gjuhës Arabe në Republikën e Turqisë  pas përfundimit të nivelit të dytë. 

Njëherësh u përcaktuan edhe oraret për nivelet vijuese - të cilat do të fillojnë nga java tjeter.
Share
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Digg
 • Facebook
 • Technorati
 • Reddit
 • Yahoo Buzz
 • StumbleUpon

No Comments Yet...

Leave a reply

Name: Required Field.
Email Address: Required Field. Not visible
Website:
Captcha Code: Required Field.
Comment: Required Field.