Projects / News


 • Comments: 0
 • 07 June 2021 10:01
 • in News
 • by naser
 • Visits: 771
 • Last Modified: -/-
 • (Current Rating 0.0/5 Stars) Total Votes: 0

U KURORËZUA ME SUKSES KURSI I GJUHËS ARABE (niveli I) NË KUMANOVË DHE LIKOVË

3 0
Ditën e shtunë, më 05 Qershor 2021 -  u mbajt testimi përfundimtar, dhe me sukses u përmbyll kursi i Gjuhës Arabe (niveli A1) në Kumanovë dhe Likovë, të cilin e organizon FOCIC në bashkëpunim me  Institutin Arsimor të Gjuhës Arabe në Turqi - AKDEM dhe Lingua Star - Tetovë. 

Ky aktivitet zhvillohet në koordinim të Mr. Bekim Sulejmani dhe profesorit të Gjuhës Arabe, Mr. Berat Ramadani.

Po ashtu, u bë dhe sqarimi rreth ndjekjes së kursit të Gjuhës Arabe në Republikën e Turqisë pas përfundimit të nivelit të dytë. 

Në këtë përmbyllje gjithashtu u përcaktuan edhe oraret për nivelet vijuese - të cilat do të fillojnë nga java tjetër.
Share
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Digg
 • Facebook
 • Technorati
 • Reddit
 • Yahoo Buzz
 • StumbleUpon

No Comments Yet...

Leave a reply

Name: Required Field.
Email Address: Required Field. Not visible
Website:
Captcha Code: Required Field.
Comment: Required Field.