Projects / News


11 December 2013 10:55 0 Comments

Promovim

in News Visits: 900 0 0
Promovim
 "Identiteti islam i Evropës”
vepër e autorit Ferid Muhiq

Referues:
Nexhat Ibrahimi, teolog dhe studiues i historisë së islamit te shqiptarët
Edison Çeraj, pedagog në Universitetin e Arteve – Tiranë
Ergys Mërtiri, sociolog

Në promovim do të marrë pjesë edhe autori.

Vendi: Hotel "Tirana International” – Tiranë, salla "Abret”
Data: 14.12.2013 (e shtunë)
Ora: 12:00 h.

Last Modified: -/-
Share
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Digg
  • Facebook
  • Technorati
  • Reddit
  • Yahoo Buzz
  • StumbleUpon