Projects / News


 • Comments: 0
 • 22 April 2014 16:08
 • in News
 • by naser
 • Visits: 2850
 • Last Modified: 22 April 2014 16:14
 • (Current Rating 0.0/5 Stars) Total Votes: 0

Mundësi studimi në Katar

31 20
Universiteti publik i Katarit ofron studime dhe mundësi hulumtimi të një kualiteti të lartë. Përzgjedhja e këtij universiteti nënkupton t’i bashkëngjitësh 28,000 të diplomuarve deri më tani, të cilët ardhmërinë e tyre ua kanë besuar këtij institucioni. Ju i bashkëngjiteni një komuniteti shkencëtarësh dhe studiuesish që të cilët diturinë e konsiderojnë si promotorin e ndërtimit të karakterit personal dhe kontribut ndaj zhvillimeve të vlerave dhe mendimeve njerëzore. Universiteti i Katarit po ashtu ofron bursa studimi. Për më tepër informacione kliko në linkun:

http://www.qu.edu.qa/students/admission/Share
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Digg
 • Facebook
 • Technorati
 • Reddit
 • Yahoo Buzz
 • StumbleUpon

No Comments Yet...

Leave a reply

Name: Required Field.
Email Address: Required Field. Not visible
Website:
Captcha Code: Required Field.
Comment: Required Field.