Projects / News


 • Comments: 10
 • 08 January 2016 15:41
 • in News
 • by naser
 • Visits: 4052
 • Last Modified: -/-
 • (Current Rating 0.0/5 Stars) Total Votes: 0

Konkurs për studim në universitetin e Al-Qasimia-s në Sharjah

29 6
Njoftohen të gjithë nxënësit e shkollave të mesme të cilët dëshirojnë të studiojnë në universitetin e Al-Qasimia-s në Sharjah të Emirateve të Bashkuara Arabe se është hapur konkursi për aplikime në afatin e Janarit. Sa i përket klasifikimit preliminar, studentët duhet të dërgojnë një CV, ku përfshihen informatat si (emri, mbiemri, vendlindja, periudha e përfundimit të shkollës së mesme, nota mesatare dhe informata të tjera që aplikanti i sheh si të rëndësishme).
Afati për dorëzimin e CV-ve është 15.01.2016 në emailin latif_mustafa@hotmail.com.
Share
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Digg
 • Facebook
 • Technorati
 • Reddit
 • Yahoo Buzz
 • StumbleUpon

This post has 10 Comments

Leave a reply

Name: Required Field.
Email Address: Required Field. Not visible
Website:
Captcha Code: Required Field.
Comment: Required Field.